“СТАНИЦА.МК” ПРВА ДОЗНАВА: Сообраќајка на патот Прилеп-Градско – сообраќајот е во прекин

Сподели го ова:Патниот правец Прилеп-Градско е во прекин, како резултат на сообраќајна незгода која се случила на 500 метри од крстосницата „Камен Дол“.

.

Прекинот на сообраќајот е од утрово од 06:40 часот.Сподели го ова:

Слични објави