Силвестер Сталоне го продава своето живеалиште за 3,35 милиони долари

Сподели го ова:


Силвестер Сталоне донесе одлука своето живеалиште кое се наоѓа во Ла Квинта – Калифорнија, да го продаде за вкупно 3,35 милиони долари. Вилата е креирана во еден медитерански и тоскански стил. Оваа вила исто така има внатрешен простор од 4.889 квадратни метри, простор кој што опфаќа голем број на простории како и четири спални соби и вкупно пет бањи. Станува збор за двокатниот дом кој што е изграден во 2008 година.

Сподели го ова:

Слични објави