| |

Се појави КЛИПЧЕ ЗА ВОЗРАСНИ од српската пејачка Теа Таровиќ

Сподели го ова:


Српската пејачка Теа Таровиќ, деновиве е во центарот на вниманието на српската естрада, пред се заради експлицитното видео каде што самата таа орално го задоволува својот партнер.На социјалните мрежи постојано се зборува за ова с…и видео, кое што на оваа српска пејачка и ја зголеми цената за настап. Пред појавата на видеото Теа Таровиќ земаше 3000 евра за настап, а сега неверојатни 10 000 евра за еден настап. Откако се појави ова експлицитно видео, Таровиќ е букирана до половината на септември и има закажано голем број на настапи во Србија, Македонија и Босна.

Сподели го ова:

Слични објави