|

Ордановски и се заблагодари на Агнеса

Сподели го ова:


И покрај сите караници и ФБ препукувања помеѓу поранешниот директор на АЕК – Роберт Ордановски и неговата поранешна сопруга-Агнеса, може да се каже дека каранциците помеѓу нив речиси згаснаа. Доказ за тоа е ФБ објавата на Роберт Ордановски во која јавно и се заблагодари на неговата поранешна сопруга Агнеса за сите заеднички години поминати во брак, како и за принцезите кои Агнеза му ги роди. И покрај сите караници, на крајот на својата објава поранешниот директор на АЕК и посака на Агнеса се најдобро во животот. Во прилог во целост Ви ја пренесуваме неговата ФБ изјава:

“Konečno završi povekjemesečnata saga …

Agnesa Organdzieva, ti blagodaram za 19te prekrasni godini i za princezite što mi gi rodi, ti posakuvam se najdobro vo životot … 🍀🍀🍀

A jas, jas prodolžuvam po svojot pat

Konečno završi povekjemesečnata saga …

Agnesa Organdzieva

Дали Агнеса на својот ФБ профил ќе се изјасни во однос на оваа објава на нејзиниот поранешен сопруг, останува да видиме. Инаку Робер и Агнеса во последниов временски период беа најактуелен македонски пар, за кој што македонската јавност пројави огромен интерес.


Фотографијата е од Facebook профилот на  Агнеса Органџиева

Сподели го ова:

Слични објави