|

Марјана Станојковска нема повеќе да биде дел од Лото??

Сподели го ова:


Низ чаршијата се зборува дека убавата русокоса која во 2005 година во Кина ја доби титулата за „Мис бикини на Универзумот“-Марјана Станојкоска, нема повеќе да биде водителка на Лотото кое се емитува на Канал 5 Телевизија,а наводно причината била тоа што Марјана веќе имало потпишано договор за водење на Лото во САД. Меѓутоа нашиот портал откако ги провери ваквите гласини,  утврди дека станува збор само за “обични чаршиски муабети” и “ефтини шпекулации” со кои што сакаат да и наштетат на Марјана.

 Како и да е, Марјана Станојковска уште долго време ќе ја гледаме пред ТВ екраните во улога на водител на Лотото кое што го приредува Лотарија на Северна Македонија.

Сликите за оваа објава се превземени од: официјалната Facebook страна на Марјана Станојковска

Сподели го ова:

Слични објави