| |

Карлеуша во ново провокативно издание

Сподели го ова:


Јелена Карлеуша одново објави профокативна фотографија на Facebook каде самата таа е во провокативно издание. Овој костум за капење е направен од испреплетени неон-земени траки, меѓутоа како што може да се забележи на сликата траките едвај ги прекриваат нејзините интимни делови.

Сликата е превземена од официјалната Facebook страна на Јелена Карлеуша

Сподели го ова:

Слични објави