| |

Каде овој викенд? Па се разбира во Calypso во Прилеп

Сподели го ова:


Каде овој викенд? Па се разбира онаму каде што е најдобрата забава во клуб Calypso во Прилеп. И овој викенд богата забава во клуб Calypso:

-Петок ТАЈФАТА

-Сабота Јоце Панов

-Недела DJ ANONYMOUS

И овој викенд клуб Calypso Ви ја нуди најдобрата музичка забава во нашата земја, зашто таму како што знаете и сами, се најдобрите забави!

Сподели го ова:

Слични објави