| |

Исак Шабановиќ-победник на “Zvezde Granda”??

Сподели го ова:


Врз основа на мислењето на голем дел од гледачите на “Zvezde Granda”, Исак Шабановиќ е еден од главните фаворити за победа во оваа сезона, чие финале е закажано за оваа сабота на 26 јуни. Во однос на гласањето за финалето, правилата се променети, при што оваа година победник ќе биде само оној кој ќе има најмногу СМС-гласови.Инаку Исак Шабановиќ својата голема популарност ја стекна уште по првиот настап на натпреварот, веднаш после неговиот прв испеан стих.

Сликата за оваа објава е превземена од официјалната Facebook страна на Isak Šabanović – Zvezde Granda
 

Сподели го ова:

Слични објави