|

Еве кои се најновите пет добитници на награда од “Весели Ѕвончиња by JANA”

Сподели го ова:
. Денешните пет добитници на награда CD од најновото фестивалско издание од “ВЕСЕЛИ ЅВОНЧИЊА by JANA” се: “Marina Slakeska”, “Igor Petreski”, “Sara Sarica”,”Maja Svartinoska-Petreska” и Илинче Кузевска. Добитниците ќе бидат исконтактиран од страна на Директрот на фестивалот за подигањето на наградата. Имено, како што знаете Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” за своите фанови доделува вкупно 30 оригинални CD со песните од најновото фестивалско издание на вкупно 30 нивни фанови, при што пет нови добитници на награда ќе објавиме и наредната сабота. Се што треба да направите е да ја споделите објавата (рекламниот постер за нови аудиции на фестивалот) од Facebook профилот на Весели Ѕвончиња на Вашиот Facebook профил и во коментар да го напиште Вашето име и презиме. Секоја Сабота на stanica.mk во специјална поединечна објава на овој информативен портал ќе објавуваме по 5 среќни добитници На 19-ти Септември оваа година во Прилеп за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД беше прогласен детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”, а на овој фестивалски ден публиката во Прилеп имаше можност да слушне навистина убави, екстра модерни нови детски и тинејџерски песни со вистински модерен звук, кои можат рамо до рамо да се носат со големите светски музички хитови. Ова е само потврда дека освен за најмладите, Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by ЈАNA” како моментално најмодерен детски музички фестивал покрај за најмладите, остава простор и за тинејџерите. Како резултат на светскиот квалитет на песните, од неделата Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by ЈАNA” се здоби со титула “МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД”, бренд кој што веќе е препознатлив на нашето ѕвездено музичко небо ширум цела наша земја, а и надвор од неа. Доколку имате од 4 до 14 години и сакате и Вие да бидете дел од детскиот или пак дел од тинејџерскиот музички блок од следното најново спектакуларно фестивалско издание кое ќе се одржи кон крајот на мај 2022 година, Вашите родители ќе можат да Ве пријават на Facebоok профилот на Гоце Илиески-Балада, на Facebоok профилот на Весели Ѕвончиња, или пак на 078/66-77-97. Бидете детски музички ѕвезди, бидете АС, бидете главни во Вашето Школо -во Вашиот Клас, и пријавете се за учество за следното фестивалско издание на Весели Ѕвончиња by JANA,и стекнете се со Диплома за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД!!

Сподели го ова:

Слични објави