|

Девојки, еве кој е прогласен за најубав олимписки спортист

Сподели го ова:


Него го нарекуваат „најдобар спортист по Мајкл Фелпс“. Станува збор за американскиот пливач Калеб Дреслер кој што е светски рекордер и повеќекратен олимписки победник, а самиот тој освои и злато во Токио. Жените насекаде во светот воздивнуваат по неговиот мускулест изглед, меѓутоа сепак неговата љубов припаѓа само на неговата сопруга Меган, со која што се познаваат уште од нивните средношколски денови. Колку за потсетување, Калеб Дреслер е 24-годишен спортист кој што не ужива секогаш да биде во центарот на вниманието.

Сподели го ова:

Слични објави