Денешниот добитник на награда од ВЕСЕЛИ ЅВОНЧИЊА е Ирена Трајкоска

Сподели го ова:
Денешниот добитник на награда CD од најновото фестивалско издание од ВЕСЕЛИ ЅВОНЧИЊА е Ирена Трајкоска(добитникот ќе биде исконтактиран од страна на Директрот на фестивалот) . Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” за своите фанови доделува вкупно 30 оригинални CD со песните од најновото фестивалско издание на вкупно 30 нивни фанови. Се што треба да направите е да ја споделите објавата (рекламниот постер за нови аудиции на фестивалот) од Facebook профилот на Весели Ѕвончиња на Вашиот Facebook профил и во коментар да го напиште Вашето име и презиме. Секоја Сабота (почнувајќи од оваа тековната) на stanica.mk во специјална поединечна објава на овој информативен портал ќе објавуваме по 5 среќни добитници. Со среќа! Голем поздрав од ВЕСЕЛИТЕ ЅВОНЧИЊА!

Сподели го ова:

Слични објави