| |

Дејвид Гета ги продаде своите песни за 100 милиони долари

Сподели го ова:


За 100.000.000 долари Дејвид Гета ги продаде своите песни. Гета како продуцент на “Hey Mama“, „I Got A Feeling“, „Titanium“, и многу другу, ги продаде своите песни на “Warner Music“  за вкупно 100.000.000  Дејвид Гета договори. Врз основа на информациите, во оваа фантастична сума се вкалкулирани и неговите идни снимки.

Колку “Warner Music“ ќе заработи од песните на Дејвид Гета, и дали ќе му се исплати, останува да видиме.

Фото: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364124641743437&set=pb.100044377118271.-2207520000..&type=3

Сподели го ова:

Слични објави