| |

Цеца повторно кај нас! Ќе одржи два големи концерти

Сподели го ова:


Балканската ѕвезда Светлана Цеца Ражнатовиќ најави два концерта во Македонија. Светлана Цеца Ражнатовиќ ова лето во нашата земја ќе одржи два концерта во Пробиштип и Охрид. По долгата пауза од настапи пејачката повторно се враќа на сцената.  Врз основа на ова летово ќе ја гледаме 14 август во Охрид и на 21 август во Пробиштип кога е Денот на рударите. Се гледаме на концерт!

Сподели го ова:

Слични објави