Утре ќе ги објавиме останатите 17 добитници на дресови

Сподели го ова:


Утре, среда 23.06.2021 година ќе ги објавиме сите останати 17 добитници на дрес. И понатаму споделувајте и следете не, зашто и Вие може да бидете еден од 20-те добитници на дрес од Македонската фудбалска репрезентација, Се што треба да направите е:

-Да ја лајкнете Facebook страната на stanica.mk https://www.facebook.com/stanicamk-1204824009683545

-Да ја споделите оваа објава на Вашиот Facebook профил  

-Во коментар да го пишете Вашето Име и Презиме

Сподели го ова:

Слични објави