Koj e вториот добитник на дрес од нашата наградна игра?

Сподели го ова:


Вториот добитник на дрес е Александар Пашоски. Нашата редакција ќе го исконтактира за да му ја доставиме наградата до домашна адреса. И понатаму споделувајте и следете не, зашто и Вие може да бидете еден од 20-те добитници на дрес од Македонската фудбалска репрезентација, како Александар Пашоски.Секој ден во наредните 20 дена ќе доделуваме по еден дрес на еден наш верен читател. Секој ден, секој среќен добитник, почнувајќи од денес-понеделник ќе го објавуваме во посебна објава на Вашата прва интернет станица- “stanica.mk”. Се што треба да направите е:

-Да ја лајкнете Facebook страната на stanica.mk https://www.facebook.com/stanicamk-1204824009683545

-Да ја споделите оваа објава на Вашиот Facebook профил  

На ваков начин сте еден од потенцијалните 20 добитници на фудбалски дрес од македонската фудбалска репрезентација.Заедно со “stanica.mk”  навиваме на ова Европско првенство за  Македонската фудбалска репрезентација.

Инаку, колку за потсетување, на нашиот портал следете ги сите најнови информации поврзани со Европското првенство.

Сподели го ова:

Слични објави