Денеска пред прилепската публика претставата И КОЊИТЕ ГИ УБИВААТ, ЗАР НЕ?

Сподели го ова:
Денеска пред прилепската публика на цената на НУЦК “Марко Цепенков”, НУ Народен театар – Битола во рамките на МТФ “Војдан Чернодрински”, ќе ја одигра претставата “И коњите ги убиваат-зар не?”. Станува збор за квалитетна уметничка претстава во која играат: Илина Чоревска, Никола Стефанов, Валентина Грамосли, Николче Пројчевски, Анастазиа Христовска, Викторија Степановска- Јанкуловска, Марија Стефановска, Живко Борисов, Здравко Стојмиров, Анастазиа Христовска, Александар Стефановски, Филип Мирчевски и Николче Пројчевски. Претставата започнува денес од  21 часот.

Сподели го ова:

Слични објави