Загина пилот на балон на топол воздух

Сподели го ова:


Од страна на САД денеска е објавено дека во четвртокот пилот на балон на топол воздух се заплеткал во опремата и паднал на земја, при што загинал. Врз основа на податоците од Државната полиција во Вермон загинат е 72-годишниот пилот Брајан Боланд од Пост Милс-Вермонт, САД. Истрагата за оваа несреќата е сеуште во тек.

Сподели го ова:

Слични објави