Се враќа полицискиот час во…

Сподели го ова:


Се враќа полицискиот час во Шпанија при што повторно нема да работат дискотеките во затворено, ќе се ограничи  бројот на купувачи и работното време на продавниците, а исто така ќе се воведува полициски час.Епицентарот на петтиот бран од пандемијата-Каталонија во среда ќе побара од регионалното правосудство да се воведе полициски час во најпогодените градови, а исто така дискотеките во затворено нема да работат најмалку 15 дена. Другите региони преземаат слични мерки, при што Валенсија повторно воведе полициски час од 01 часот до утрото до 6 часот.

Сподели го ова:

Слични објави