Се урна хеликоптер – има преживеани

Сподели го ова:


Се урна хеликоптер со 16 туристи на истокот на Русија, меѓутоа според информациите на терен има преживеани. Станува збор за хеликоптерот МИ-8 во кој се превезувале вкупно 16 лица. Овој хелихоптер се урна утрово на Камчатка-Русија во едно од руските езера. Хеликоптерот бил со вкупно 13 патници, како и тројца членови на екипажот, и истиот превезувал туристи од Москва и Санкт Петербург.Врз основа на информациите, најмалку седум до девет лица го преживеале падот на хеликоптерот. За останатите информации од дома и светот, секојдневно следете не, на “stanica.mk” – Ваша прва станица на интернет!

Сподели го ова:

Слични објави