Рој пчели убија човек а вкупно тројца пожарникари се во болница

Сподели го ова:


Маж од Аризона починал како резултат на убоди од рој пчели од огромна кошница, а исто така се повредени и тројца пожарникари кои покрај полицијата биле повикани да одговорат на повик за појава на рој пчели во градот Марана, северозападно од Тусон.Тројцата пациенти-пожарникари биле избодени стотици пати додека му помагале на човекот. Врз основа на претпоставките, ројот пчели потекнувал од голема отворена кошница која што била лоцирана на едно блиското дрво.

Сподели го ова:

Слични објави