Родители, внимавајте какви кукли им купувате на децата

Сподели го ова:
Родител на дете, поточно таткото на едно девојче покрена голем број на коментари на социјалните мрежи откако виде каква кукла и купил на неговата ќерка. Станува збор за кукла која што моментално е една од најбараните на пазарот, и може да се каже дека станува збор за бренд- детска кукла, која моментално е во мода. Патрик Џонсон се осврна на популарните кукли кои моментално важат за тренд во детскиот свет и еве што тој изјави: ” Ќерка ми побара кукла „LOL“ и секако дека ја купив, но не знаев што е всушност тоа. Ми се гади. Погледнете какви кукли им подаруваме на децата. Погледнете го нејзиното тело, облеката. Зошто не можеме да се вратиме на куклите како принцезата Тијана? Зошто мора да бидат вакви? Што се случува овде? Луѓе, мора да внимаваме што им даваме на децата” -додаде Патрик Џонсон.

– – апелира тој, а видеото предизвика жестоки реакции.

Сподели го ова:

Слични објави