|

8 милиони евра украла млада Турчинка во Германија

Сподели го ова:


Јасмин Гиндоган (28) од Бремен е жената која украла осум милиони евра од компанија за транспорт на безбедни пари на 21 мај. Гиндоган, била одговорна за пакување и безбеден во однос на транспорт на пари во компанијата каде што работела, при што таа ја искористила приликата и украла контејнер со неколку вреќи со пари а потоа веднаш заминала на боледување.

Германската полиција објави нејзината фотографија, па доколку ја сретнете во нашата земја со парите да се одмора во прекрасните хотели околу Охридското езеро од тешкиот грабеж, веднаш извесете ја германската полиција. Меѓутоа со овие пари таа 100% не ги троши во нашиот Охрид, најверојатно е замината некаде на поубава далечна, опуштена и релаксирана дестинација која ќе ја релаксира од големиот напор кој го вложила во однос на планирањето на овој грабеж. Зафрканцијата на страна, меѓутоа сериозното се поставува прашањето како Гиндоган успеала да го изврши грабежот кога во објектот има постојано камери и зголемен мониторинг.

Сподели го ова:

Слични објави