Се урна авион-еве каде падна!

Сподели го ова:


Денеска во северниот дел на Мали Француски авион Мираж 2000 се урна поради технички проблеми. Потпаролот на француската армија истакна дека двата пилоти се безбедни, а според него уривањето на авионот не е предизвикано од никакви терористичките групи и најави дека армијата ќе покрене истрага за тоа како настанала несреќата.

Сподели го ова:

Слични објави