Компанијата “Гентерм”- со донација за Прилепските градинки

Сподели го ова:


Градинките во Општина Прилеп од страна на компанијата “Гентерм”добија значајна донација“.  Станува збор за високо ефикасни, професионални и енергетски машини кои што со својата функционалност ги заменија веќе дотраените машини за сушење и перење кои што беа речиси нефункционални и стари околу 3 децении. Во пакет на оваа донација започнува процес на поставување на нов ламинат. Како што истакнуваат од страна на менаџерскиот тим на Гентерм, во иднина соработката помеѓу оваа компанија и градинките ќе продолжи во насока на подобрување на условите за престој и работа на дечињата во ЈОУГД „Наша иднина.

Сподели го ова:

Слични објави