Златко Ристов човекот со вистинска визија е новиот градоначалник на Општина Конче

Сподели го ова:


Врз основа на последните податоци од ДИК, Општина Конче доби нов градоначалник. Златко Ристов е новиот градоначалник на Општина Конче. Станува збор за човек кој што си ја сака татковината и својот крај, човек кој што со сигурност ќе создаде нова иднина, иднина со промени, иднина со проекти, иднина со големи победи за општина Конче. Да знаете, Златко Ристов се што ќе вети-ќе исполни. Ристов е вистинскиот човек кој што ќе донесе улично осветлување и пристапни патишта за сите граѓани на Општина Конче. Ристов со сигурност максимално ќе биде вклучен во изнаоѓање на реални решенија за земјоделците, сточарите, такси превозниците, стопанствениците и сите останати во Општина Конче, општината во која живее Ристов, и општината според која за Златко Ристов е најсветото нешто, па затоа самиот тој ќе вложи огромни напори за да Општина Конче ја направи модерно и урбано место за живеење каде што ќе живеат неговите сограѓани во модерни, современи и урбани услови.

Сподели го ова:

Слични објави