|

Заврши 13 -та ликовна колонија Дрен 2021

Сподели го ова:


Вчера вечерта во присуство на Билјана Туџаровска Ќупева, шеф на кабинетот на министерот за култура, беше означен крајот на еднонеделното дружење и творештво на уметниците, кои создадоа вредни дела.Заблагодарувајќи се, Јасмина Мицовска Станкоска, директор на ЦК”Марко Цепенков” на уметниците им врачи признанија за нивното учество на колонијата. Создадените дела ќе бидат претставени на изложба наесен.

Сподели го ова:

Слични објави