Вторник 20 Јули 2021 година неработен ден за граѓаните од муслиманска вероисповед во нашата земја

Сподели го ова:


Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 20 Јули, вторник, Курбан Бајрам, првиот ден на Курбан Бајрам, е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Северна Македонија.

Сподели го ова:

Слични објави