Во наредните 10 дена на патниот правец А1К1 Прилеп – Ленишки мост,собраќајот ќе се одвива наизменично по една коловозна лента

Сподели го ова:
Врз основа на информациите од Македонија пат, од денес 10.09.2021 во наредните 10 дена на патниот правец А1К1 Прилеп – Ленишки мост поради изведување градежни работи (асфалтирање) собраќајот ќе се одвива наизменично по една коловозна лента за што е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Сподели го ова:

Слични објави