Влегле во нивниот дом, ги нападнале, па ги ограбиле

Сподели го ова:
Вистинска драма се случувала во Куманово. Од страна на СВР Куманово е поднесена кривична пријава против М.И.(29) и В.И.(20), и двајцата од Куманово, поради постоење на основано сомнение за „разбојничка кражба“. Имено претходно наведените две лица на 30.08.2021 на ул.„Доне Божинов“ која што се наоѓа во Куманово, влегле во куќа која што била во сопственост на М.З. и У.З., при што разбојниците одзеле предмети и физички ги нападнале сопствениците на куќата кои ги затекнале на местото.

Сподели го ова:

Слични објави