Вкупно 15 ученици од ООУ “Климент Охридски” беа наградени од страна на Градоначалникот и претседателот на Совет на Oпштина Прилеп

Сподели го ова:Денес беше свечено доделување на награди за учениците кој неуморно работеа во текот на цела учебна година од страна на Градоначалникот и претседателот на Совет на Општина Прилеп. Дури 15 ученици од ООУ “Климент Охридски” од Прилеп денес беа наградени од страна на Градоначалникот и претседателот на Совет на општина Прилеп. Станува збор за следниве ученици:

Никола Талески-ментор-Соња Ташкоска

Ангела Петреска-ментор-Цветанка Јочкоска

Галина Гешоска-ментор-Наташа М.Михајлоска

Мила Живковиќ-ментор-Соња Ташкоска

Мила Здравеска-ментор-Марина Шокоска

Валерија Китаноска-ментор-Мартина Ц. Ристеска

Таиса Штаргоска-ментор-Мартина Ц. Ристеска

Деа Оропан-ментор-Марина Шокоска

Анастасија Јагуриноска-ментор-Зорица Трајаноска

Марија Јовеска-ментор-Наташа М Михајлоска

Илина Радеска-ментор-Наташа М Михајлоска

Давид Стојановски-ментор-Наташа М Михајлоска

Софија Златареска-ментор-Зорица Трајаноска

Вања Ѓорѓиоски-ментор-Фросина Ацеска

Лука Најдоски-ментор-Златко НиколоскиСподели го ова:

Слични објави