|

Тоше имаше контакт со сегашен бугарски политичар!!!

Сподели го ова:


Тоше, беше нашиот ангел, човекот кој беше-и остана еден и единствен во овие наши простори. Тоше, ангелот кој што остави длабока трага на ова наше ѕвездено музичко небо, како резултат на неговата музичка популарност на балканот и пошироко, постојано беше гостин и на тв емисии надвор од нашата земја. Додека Тоше беше жив, оствари контакт и со сегашниот бугарски политичар Слави Трифонов. Меѓутоа да нема никакви забуни, овој контакт беше остварен врз основа на тоа што тогаш, нашиот Тоше беше поканет како музички гостин во популарното ТВ шоу на Слави Трифонов.Колку за потсетување, Трифонов е еден од најпознатите шоумени во соседна Бугарија. Станува збор за квалитетен уметник, шоумен и човек кој што има огромни познавања. Слави Трифонов на 54 години донесе одлука да влезе во политиката, па врз основа на тоа формираше политичка партија која ужива висок рејтинг помеѓу граѓаните во Бугарија.

Сподели го ова:

Слични објави