|

ВИДЕО: Светле Маркоска од Прилеп со масата на тема “Индија” го освои првото место на “Вешта жена”-2023

Сподели го ова:Со нејзината идеја (масата на тема “Индија”) Светле Маркоска го освои првото место на најновото издание на “Вешта жена” – 2023 година, кое се одржа во прилепскиот ресторан “Центар”.

Што се однесува до Маркоска за неа ова е прво учество на Вешта жена. Имено, истата таа ги фасцинираше сите присутни со нејзината “креативно подготвена маса”. На оваа годинешна манифестација / натпревар, со награди се закитија и Сузана Мицаноска со темата “Нов живот”, како и Соња Шијакоска со темата “Љубов”.Сподели го ова:

Слични објави