| |

ВИДЕО – ЌЕ ВЕ НАЕЖИ: 12-годишното момче од Босна и Херцеговина пее стара македонска песна

Сподели го ова:

Ова е видео кое искрено ќе Ве наежи. Станува збор за 12-годишното момче од Босна и Херцеговина Ајдин Османовиќ кое ја пее нашата стара македонска песна “ЈАНО МОРИ” под менторство на проф. Јасмин Брашњиќ кој го прати ова момче свиреќи на пијанo.

Во прилог погледнете што значи естраден уметник, 12 годишно дете кое на “малото прсте” може да ги држи некои од нашите македонски “самопрогласени пејачи”.Сподели го ова:

Слични објави