ВИДЕО: Како беше вчера во Крушево? Погледнете го маестралното видео на Зоран Пиловски-Fan Production

Сподели го ова:
Вчера информативната екипа на stanica.mk како што знаете беше во Крушево, и навремено Ве информираше за сите настани и случувања во градот на Тоше, човекот кој што точно 14 години не е помеѓу нас. Цел Балкан, и цела наша земја вчера со посебни емоции се сеќаваа на Тоше Проески кој што точно на вчерашен ден пред 14 години го загуби животот во сообрајќајната несреќа која што се случи кај Нова Градишка, на патот кон Загреб. Сите оние солзи, сите оние емоции, и целата онаа љубов за Тоше која што вчера се чувствуваше насекаде во Крушево и крушевските улици, беше регистрирана во едно емотивно-маестрално видео изработено од екипата на “Fan Production-Зоран Пиловски”, предводена од самиот Зоки. За какво видео се работи, погледнете во прилог на следниот линк.

https://www.facebook.com/funproductionzoran/videos/178797004330295

Сподели го ова:

Слични објави