Вчера пожарот запали три куќи

Сподели го ова:
Во селото Побожје, беа запалени три куќи како резултат на пожарот кој го зафати регионот на ова село. Имено пред неполни десет дена ист ваков случај имавме и во Мариово каде пожар избувна во Скочивир-Мариово, при што истиот зафати трева, а веднаш потоа се прошири низ селото. Како резултат на пожарот изгореа вкупно 15 напуштени-стари куќи.

Сподели го ова:

Слични објави