Вчера кога избувна пожарот во ресторанот „Рагуза“ имало свадба!!!

Сподели го ова:


За време на пожарот кој што вчера  го зафати скопскиот  ресторан „Рагуза 360“ кој што се наоѓа на покривот на катната гаража „26-ти јули“ во самиот центар на градот веднаш на терен излегоа противпожарните екипи за локализирање на пожарот, кои што за кратко време успеале да го изгаснат.  Инаку овој ресторан се наоѓа на покривот на катната гаража „26 јули“ на улица „Мито Хаџивасилев Јасмин“ во центарот Скопје. Врз основа на пожарот кој настана во овој ресторан вчера вечерта улицата „Мито Хаџивасилев Јасмин“ беше затворена за сообраќај. Меѓутоа она што се потврди врз основа на податоците на противпожарната бригада на Град Скопје, кога избувнал пожарот во ресторанот имало свадбена прослава. Употребата на специјалната противпожарната скала беше клучна за ефикасно гаснење на пожарот на висока локација.

Можно е да е слика од надвор

Сликите за оваа објава се превземени од Facebook страната на Петре Шилегов

Сподели го ова:

Слични објави