Тажна вест: Пронајдено е тело на момчето кое завчера се удави во Вардар

Сподели го ова:


Пронајдено е безживотното тело на момчето кое завчера се удави во реката Вардар кај неготинско Пепелиште. Телото е пронајдено без знаци за други надворешни повреди. Колку за потсетување, станува збор за момче кое што почнало да се дави во водите на Вардар,при што неговото другарче направило обид да го спаси и да го извлече од водата, меѓутоа таквиот обид беше неуспешен се до вчера кога е пронајдено телото на момчето кое завчера се удави во Вардар

Сподели го ова:

Слични објави