Т.А. Бран-Прилеп на своите вработени, патници, соработници, како и на сите граѓани им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја

Сподели го ова:
Најдобрата туристичка агенција Т.А. Бран-Прилеп на своите вработени, патници, соработници, како и на сите граѓани им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја. Како што истакнуваат од Т.А. Бран-Прилеп, 8-ми Септември е празникот кога нашиот народ  ја слави независноста на нашата земја, која што беше донесена пред точно 30 години. На самиот крај од Т.А Бран-Прилеп уште еднаш Ви го честитаат денот на нашата државност, а воедно и Ви посакуваат пријатно празнично расположение.

Сподели го ова:

Слични објави