Стара Фурна-Прилеп на своите вработени, потрошувачи, деловни соработници, како и на сите граѓани им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја

Сподели го ова:
Стара Фурна-Прилеп на своите вработени, потрошувачи, деловни соработници, како и на сите граѓани им го честита 8-ми Септември-денот на Независноста на нашата земја. “Ако во 1991 година-пред 30 години се гласаше ЗА самостојна и суверена држава, денеска ние како народ треба да ги чуваме и негуваме сите тие драгоцени спомени од пред 30 години, бидејќи говорат за едно време во кое започна да се крои независноста и слободата”-истакнуваат од Стара-Фурна-Прилеп

Сподели го ова:

Слични објави