|

“stanica.mk” доделува 20 дресови од македонската фудбалска репрезентација-ОДИМЕ НА ЕВРОПСКОООООО!

Сподели го ова:


Еден од најатрактивните и најчитаните портали “stanica.mk” која е Вашата прва станица на интернет каде што најбрзо пристигнуваат вистинските информации, за своите верни читатели од посилниот и понежниот пол ќе додели вкупно 20 дресови од македонската фудбалска репрезентација.

Секој ден во наредните 20 дена ќе доделуваме по еден дрес на еден наш верен читател. Секој ден, секој среќен добитник, почнувајќи од овој понеделник ќе го објавуваме во посебна објава на Вашата прва интернет станица- “stanica.mk”.

Се што треба да направите е:

  1. Да ја лајкнете Facebook страната на stanica.mk
  2. Да ја споделите оваа објава на Вашиот Facebook профил  

https://www.facebook.com/stanicamk-1204824009683545

  • На ваков начин сте еден од потенцијалните 20 добитници на фудбалски дрес од македонската фудбалска репрезентација.Заедно со “stanica.mk”  навиваме на ова Европско првенство за  Македонската фудбалска репрезентација.

Инаку, колку за потсетување, на нашиот портал следете ги сите најнови информации поврзани со Европското првенство.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е 11.06.slika.jpg
Сподели го ова:

Слични објави