| |

“СОЛЗА И СМЕА” ПОВТОРНО ВО ПРИЛЕП: 20.06.2023 со Урнебесната комедија “Вдовицата се омаЖЕ”

Сподели го ова:
















Овој месец популарните тв ликови од Солза и смеа ја преполнија салата во НУЦК Марко Цепенков во Прилеп со нивната најнова урнебесна комедија “Вдовицата се омаже”, комедија за која картите во Прилеп се потрошија за само 2 дена. По барање на прилепчани, популарните “Солза и смеа” повтроно доаѓаат во Прилеп со “Вдовицата се омаже”, комедија која со сигурност ќе Ве насмее до солзи.

Карти 24/7 и овој пат само за најбрзите на телефон 078/ 66-77-97.

“Солза и смеа” 20.06.2023 НУЦК Марко Цепенков-Прилеп

Почеток 20h Билет: 200 денари



Сподели го ова:

Слични објави