Што значи оваа средба? Дали сеуште има пожари и покрај дождот кој падна вчера??

Сподели го ова:
Вчера веднаш после големиот дожд кој вчера целосно ја освежи цела наша држава, Директорот на Центарот за управување со кризи Ангелов оствари средба со Амбасадорот на Романија во нашата земја Adela Monica Axiente и командирот на противпожарниот авион -Florin Lanculescu. Како што е наведено на оваа средба беше разговарано за активностите во гаснењето на пожарите кои ќе се одвиваат денеска. Дали тоа значи пожарите и покрај големиот дожд сеуште не се изгаснати, и дека дел од нив се сеуште повторно активни, и ќе се гасат денеска, останува да видиме.

Сподели го ова:

Слични објави