Сѐ се случи онака како што предвиде Проеска пред една недела: “Последни денови на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција ! Македонија ќе биди слободна и просперитетна држава !!!”

Сподели го ова:


Се се исполни онака како што предвиде Проеска. Имено таа на социјалните мрежи пред точно една недела напиша: “Последни денови на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција ! Македонија ќе биди слободна и просперитетна држава!!!-напиша Проеска. Инаку крушевчанката Билјана Проеска освен што моментално е Претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Крушево, важи за голем патриот, и човек кој што си ја сака својата земја и своето Крушево, жена која што вложува големи напори за поубава иднина на Крушево и крушевчани. Имено, Проеска пред една недела напиша дека ова се последните денови на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција, а сето ова се потврди и преку денешната изјава на Мицкоски на Facebook според кој што: “Новата иднина доаѓа, ново време и нова надеж. Не чекаат силни предизвици, свесни и благодарни за поддршката заедно ќе успееме. Македонија ќе успее! Имаме ново парламентарно мнозинство”– напиша вечерва Мицкоски на социјалните мрежи.

Сподели го ова:

Слични објави