Се преврти автoбус близу ,,Кромберт и Шуберт” во Жабени-ИМА ПОВРЕДЕНИ

Сподели го ова:
Денес во СВР Битола пријавено е дека утрово во 06:30 часот на самиот излез од фабриката ,,Кромберт и Шуберт” која се наоѓа во Жабени се превртил автобус. Моментално полицијата врши увид на лице место на несреќата, а врз основа на добиените информации на СВР Битола, има и повредени, меѓутоа повредените се надвор од животна опасност. За најнови информации-следете не на STANICA.MK

Сподели го ова:

Слични објави