Ристов: “Од утре продолжуваме да го градиме Радовиш-таков како што се договоривме”

Сподели го ова:


Кандидатот за градоначалник на Радовиш од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Ацо Ристов прогласи победа на локалните избори. Радовиш победи, радовишани со вистинскиот избор.Ацо Ристов нов градоначалник на Радовиш. Убедлива победа на ВМРО-ДПМНЕ во Радовиш. Победи народот, победија граѓаните! Еве што друго изјави Ристов, по повод големата победа: “Ви благодарам на сите за оваа голема победа за Радовиш, во која вие се докажавте дека го имате правиот начин и метод како да стигнеме до целта. Ви благодарам за упорноста, стрпливоста и мудроста. Од утре почнуваме да го градиме Радовиш таков каков што се договоривме, изјави Ристов по прогласувањето на победата”-истакна Ацо Ристов, човекот со голема визија за Радовиш, и човекот кој што со сигурност ќе го направи Радовиш да биде еден од најубавите градови во оваа наша земја.





Сподели го ова:

Слични објави