Регистрирани се 999 нови случаи-14 нови во Прилеп

Сподели го ова:


Регистрирани се 999 нови случаи на КОВИД-19, од кои 14 се од Прилеп. Според последните извештаи, во нашата земја има и 14 починати лица. Што се однесува пак до бројот на активни случаи, тој засега изнесува 6.734, меѓутоа се очекува овој број постојано да расте како резултат на големата раздвиженост и непочитувањето на пропишаните мерки и протоколи.

Сподели го ова:

Слични објави