Пронајдена е прилепчанката по која се трагаше деновиве

Сподели го ова:
Конечно е пронајдена девојката по која се трагаше последниве неколку дена, и за голема среќа жива и здрава. Добро е што ваквата ситуација заврши со среќен крај. Инаку според објавите кои кружеа на социјалните мрежи, девојката живее во Општина Кривогаштани, а за последен пат беше забележана во Прилеп. Како што пишуваше на социјалните мрежи, пред 2-3 дена самата таа се јавила од скриен број и рекла дека “е многу далеку”, па оттогаш и се губеше секаква трага, се до денес кога конечно е пронајдена, како што потенциравме претходно – жива и здрава.

Сподели го ова:

Слични објави