Продолжува потрагата по момчето кое вчера исчезна во водите на Вардар

Сподели го ова:


Станува збор за момче кое што вчера почнало да се дави во водите на Вардар,при што неговото другарче направило обид да го спаси и да го извлече од водата, меѓутоа таквиот обид бил неуспешен.Момчето се до овој момент не е пронајдено. Врз основа на ова, припадници на специјална нуркачка единица на МВР и полицијата и денеска ја продолжуваат потрагата по момчето кое вчера исчезна кај неготинско Пепелиште во реката Вардар.

Сподели го ова:

Слични објави