Пристигнатата патничка од Авганистан веднаш е пренесена на породување на Скопската клиника за гинекологија

Сподели го ова:
Маж, дете и бремена жена беа првите патници кои што вчера вечерта се симнаа на Скопскиот аеродром. Станува збор за жена-патник од Авганистан која што била во пооодмината бременост и веднаш со возило на Итната медицинска помош е префрлена на Клиниката за гинекологија.

Сподели го ова:

Слични објави