Повеќе казнети лица кои возеле возила со затемнети стакла

Сподели го ова:


Во периодот од 09.08.2021 до 15.08.2021 Министерството за внатрешни работи спроведе контрола за санкционирање на возила на кои се вградени неатестирани фолии (затемнети стакла), при што санкционирани се 12 возачи. Засилените акциски контроли продолжуваат и во наредните денови. Внимавајте, казната за затемнети стакла е од 300 евра па нагоре.

Сподели го ова:

Слични објави